Mitsubishi Electric’in MEHP-iB’si, ne kadar kapasite seçeneği sunuyor bir bilseniz! Yani, bu cihaz bir nevi “enerji canavarı” gibi ama aynı zamanda çevre dostu. Şimdi, bu kapasite meselesi önemli çünkü herkesin ihtiyacı farklı. Kimisi ufak bir daire için çözüm arıyor, kimisi devasa bir fabrika için. Peki, Mitsubishi Electric burada ne gibi seçenekler sunuyor dersiniz? İşte tam burada devreye giriyor o geniş kapasite yelpazesi. Seçenekler o kadar fazla ki, insanın kafası karışıyor!
Valla bazen düşünüyorum da, acaba bu kadar kapasite seçeneğine gerçekten ihtiyaç var mı? Ama sonra aklıma geliyor; herkesin ihtiyacı farklı, herkesin derdi başka. Yani, bu seçenekler olmasa, kim bilir kaç kişi “of ya, benim için uygun kapasite yok” diye dert yanardı. Mitsubishi Electric, bu konuda adeta “ben her ihtiyaca açığım” diyor. Kısacası, kapasite seçimi derdiniz varsa, burada çözüm çok gibi.
Şimdi siz de merak ediyorsunuz değil mi, hangi kapasite bana uygun? Durun bir düşünelim… Eviniz, iş yeriniz, ya da ne bileyim, yazlığınız için mi arıyorsunuz? İhtiyacınızı belirleyip ona göre hareket ettiğinizde, bu geniş yelpazenin içinde kaybolmamak için bir fırsat. Yoksa insanın aklına takılmıyor değil; acaba çok mu fazla seçenek var? Ama işin aslı, her seçeneğin bir alıcısı var. “Ne kadar ekmek, o kadar köfte” misali, ne kadar ihtiyacınız varsa, o kadar kapasite seçeneği var.
Bir de tabii şu var: İnsan ne kadar kapasiteye ihtiyaç duyarsa duysun, önemli olan bu cihazların verimliliği ve dayanıklılığı. Mitsubishi Electric, bu konuda kendisine güveniyor. Yani, kapasite tamam da, asıl önemli olan bu cihazların ne kadar süreyle ne kadar verimle çalışacağı. Bunu da aklınızın bir köşesinde tutun derim. Hani derler ya, “güven, bir cihazın en büyük özelliğidir.” İşte, bu cihazlar da öyle bir güven veriyor ki, insan ister istemez “tamam ya, bu iş olur” diyor.