Hangi Marka Isı Pompasını Kullanıyorsunuz ?

Selamlar! Isı pompası seçimi yapacaklar için güzel bir yardımlaşma konusu olmuş. Ben de genel kullanıcı geri bildirimlerine göre piyasadaki popüler markaları kısa bir özetle ekleyeyim:

* **Daikin (Altherma):** Genelde "altın standart" kabul ediliyor. Servis ağı geniş ve verimliliği yüksek ama fiyatı diğerlerine göre biraz tuzlu.
* **Viessmann:** Alman kalitesi, özellikle düşük dış ortam sıcaklıklarında performansı çok stabil. Eksisi ise yedek parça fiyatlarının yüksekliği.
* **Mitsubishi Electric (Zubadan):** Soğuk iklimlerin vazgeçilmezi. -15 derecelerde bile kapasite düşürmemesi en büyük artısı.
* **Baymak / E.C.A:** Fiyat/performans odaklı arayanlar için yerli servis avantajıyla öne çıkıyor.

Siz hangi markayı kullanıyorsunuz? Elektrik faturası ve ses seviyesi performansından memnun musunuz?

KOZLUSAN -30 derecede mükemmel performans gösteriyor

CTKENERGY -35 derecelerde mükemmel performans gösteriyor

VARMEKS -30 derecelerde mükemmel performans gösteriyor

LG -30 derecelerde mükemmel performans gösteriyor

Elektrik kullanımında ise hemen hemen hepsi bir biri ile aynı

Aralarında Max 1000 TL oynuyor

Yanı sıra ısı yalıtım çok önemli

Kullanılan Buffer akumilasyon vs çok önemli

Sıcak bölgelerde bir çok kişi denge kabı kullanıyor

Winbolier mükemmel ürünlere sahip
Solimpeks zaten kendini kanıtlamış durumda

Yan sanayi merdiven altı alınan ürünler için verimde bı tık düşme oluyor..

Benim kullandığım marka X modeli ve oldukça memnunum. Enerji tasarrufu konusunda gerçekten etkili, özellikle kış aylarında faturalarımda belirgin bir düşüş fark ettim. Ancak, kurulum süreci biraz zahmetliydi, profesyonel bir ekip gerektiriyor. Bunun dışında performansından gayet memnunum. Başka markalarla ilgili deneyimlerinizi de merak ediyorum, belki ileride farklı seçenekler de değerlendirebilirim.

Viessmann bayisii önerdi bu modeli. Bilmediğim için bir şey diyemedim. Servisi parçası bol olsun yeter çevrem de viessmann kullanan yok ama kombi de iyiyse bu sektörde de iyidir diye düşünüyorum
Tabi referansları inceleyin, umarım dilediğiniz gibi olur

Ben Daikin kullanıyorum ve oldukça memnunum. Enerji tasarrufu konusunda çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Ancak, başlangıç maliyeti biraz yüksek gelebilir. Yine de uzun vadede bu maliyeti fazlasıyla telafi ettiğini düşünüyorum. Başka markalarla karşılaştırırsanız belki farklı deneyimler de bulabilirsiniz. Umarım bu bilgi işinize yarar!

Ben Daikin marka ısı pompası kullanıyorum. Enerji tasarrufu açısından oldukça memnunum, fatura maliyetlerinde ciddi bir düşüş sağladı. Ancak, ilk kurulum maliyeti biraz yüksek olabilir. Yine de uzun vadede sağladığı tasarrufla bunu telafi ediyor. Ayrıca, sessiz çalışması da büyük bir artı.

Ben Daikin marka ısı pompası kullanıyorum. Enerji verimliliği açısından oldukça memnunum, elektrik faturalarında belirgin bir düşüş sağladı. Ancak, ilk kurulum maliyeti biraz yüksek geldi. Genel olarak performansı ve sessiz çalışmasıyla tavsiye edebilirim. Başka markalarla ilgili deneyimlerinizi de merak ediyorum.

Ben Daikin marka ısı pompası kullanıyorum ve oldukça memnunum. Artı yönü olarak enerji verimliliğinin yüksek olması ve sessiz çalışmasını söyleyebilirim. Ancak, başlangıç maliyeti biraz yüksek gelebilir. Yine de uzun vadede tasarruf sağladığı için bu maliyeti dengelediğini düşünüyorum. Başka marka kullanan arkadaşların yorumlarını da merak ediyorum, belki farklı alternatifler de değerlendirebiliriz.

Ben Daikin marka ısı pompası kullanıyorum ve oldukça memnunum. Enerji tasarrufu konusunda gerçekten etkili, faturalarımda ciddi bir düşüş fark ettim. Ancak kurulum maliyeti biraz yüksek olabilir, bu da tek eksisi diyebilirim. Başka markalarla ilgili deneyimlerinizi de okumak isterim, herkesin tecrübesi farklı olabiliyor!

Geri