Şimdi efendim, şu ısı pompaları, klimalar… Evlerimizin, iş yerlerimizin vazgeçilmezi oldular, değil mi? Ama ne zaman ki bir arıza kodu belirir ekranda, işte o zaman insanın içini bir sıkıntı kaplar. Hani sanki cihaz dile gelmiş de, "Ben bozuluyorum!" diye bağırıyor gibi...
Vallahi billahi, bu arıza kodları dediğimiz şeyler aslında birer ipucu, bir nevi cihazın kendi kendine koyduğu teşhis. Her kodun arkasında yatan bir hikaye var, bir problem var. Mesela F1, E4 gibi kodlar görürüz sıkça, bunların her biri farklı bir soruna işaret eder. Kimi zaman basit bir filtre tıkacıdır, kimi zaman daha ciddi bir elektronik kart problemi…
Aslında en çok karşılaşılan durumlar, cihazın yeterince soğutup ısıtmaması, ya da hiç çalışmaması gibi bariz belirtilerle başlar. Ekranda beliren o anlamsız harf ve sayı kombinasyonları da tam bu noktada devreye girer. Hani o an, "Ne oluyor abi şimdi?" dersin ya...
Şunu da unutmamak lazım, her markanın kendine has bir arıza kodu listesi var. Yani bir Bosch'un E3'ü ile bir Daikin'in E3'ü aynı anlama gelmeyebilir. Bu yüzden, ilk iş, cihazınızın kullanma kılavuzunu bulup o kodu ne anlama geldiğine bakmak olmalı. Yoksa boşuna paniklersin, sonra da "Ah be, keşke önce bakaydım!" dersin.
Bazen de basit bir elektrik kesintisi sonrası cihaz kendini korumaya alır, bir arıza kodu verir. Sen de sanırsın ki büyük bir problem var. Halbuki elektrik geldiğinde resetlersin, tıkır tıkır çalışır. Bu gibi durumlar da azımsanmayacak kadar çoktur, tecrübeyle sabittir.
Sensör arızaları da sıkça karşımıza çıkar. İç ünite sensörü, dış ünite sensörü... Bunlar cihazın doğru çalışması için hayati öneme sahip parçalar. Eğer sensör bozulursa, cihaz ortam sıcaklığını doğru algılayamaz ve haliyle ya gereğinden fazla çalışır ya da hiç çalışmaz, arıza kodu verir...
Düşük gaz basıncı, yani halk arasında "gaz eksikliği" dediğimiz durum da yaygın bir arıza nedenidir. Cihazın soğutma veya ısıtma performansında düşüş yaşarsın, ardından da ekranda bir kod belirir. Bu durum genelde bir kaçak olduğunu gösterir, öyle kendi kendine gaz bitmez abi ya...
Kompresör arızaları ise biraz daha can sıkıcıdır. Malum, cihazın kalbi gibidir kompresör. Eğer kompresörde bir sorun varsa, işte o zaman işler biraz karmaşıklaşır, maliyetler artabilir. Ama arıza kodu genellikle kompresörün aşırı ısındığını ya da devre dışı kaldığını haber verir.
Peki, ne yapmalı bu kodlar belirince? İlk olarak, cihazı kapatıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar açmayı deneyebilirsin. Bu basit bir resetleme işlemi gibidir, bazen küçük yazılımsal hataları giderebilir. Olmadı mı? İşte o zaman işin ehli bir teknik servisi aramak en mantıklısı… Kendi başına kurcalamak, genelde daha büyük sorunlara yol açar, sonra "Keşke ellemeseydim" dersin.
Unutmayın, bu kodlar düşman değil, dosttur aslında. Bize cihazın neye ihtiyacı olduğunu fısıldarlar. Önemli olan, o fısıltıyı doğru anlamak ve doğru adımı atmaktır. Yoksa keyfin kaçar, rahatın bozulur, bir de üstüne cebinden para çıkar boşuna...